Polityka Prywatności

Ocena użytkowników: 0 / 5

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Polityka prywatności

Niniejszy dokument stanowi integralną część „Regulaminu” i korzysta z pojęć tam zdefiniowanych. Polityka prywatności odnosi się do danych zbieranych od Użytkownika Serwisu podczas rejestracji oraz później w czasie korzystania z Serwisu.

§ 1. Administrator danych osobowych
1. Administratorem danych osobowych jest Mecenatura Polska Sp. z o.o.. Dane osobowe przetwarzane są zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz. U. 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zmianami).
2. Dane osobowe są podawane w sposób dobrowolny.

§ 2. Gromadzone dane
1. Dane zbierane podczas rejestracji: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, adres zamieszkania.
2. Dane zbierane automatycznie: adres IP, nazwa domeny, dane identyfikacyjne przeglądarki, typ systemu operacyjnego oraz inne dane automatycznie przekazywane przez przeglądarki.
3. Dane zbierane podczas kontaktu za pomocą formularza kontaktowego: adres e-mail, imię, nazwisko, numer telefonu.

§ 3. Cele gromadzenia danych
1. Dane są gromadzone do celów związanych z realizacją Usługi oraz celów marketingowych.
2. Dane zbierane podczas kontaktu są wykorzystywane tylko do odpowiedzi na Twoje pytania.

§ 4. Ochrona i zabezpieczenie Twoich danych
1. Mecenatura Polska Sp. z o.o. zobowiązuje się do ochrony danych zgromadzonych na Twoim koncie zgodnie z obowiązującymi przepisami oraz zgodnie z najwyższymi standardami bezpieczeństwa i ochrony danych.
2. Twoje dane nie będą udostępniane ani sprzedawane żadnym podmiotom trzecim.
3. Twoje dane mogą być udostępnione tylko podmiotom upoważnionym na podstawie obowiązujących przepisów prawa.
4. Komunikacja pomiędzy twoją przeglądarką a naszym serwerem jest zabezpieczona przy pomocy protokołu SSL/TLS oraz ważnym certyfikatom wystawionym przez zaufane centra certyfikacji.
5. Baza danych jest zabezpieczona przed dostępem osób trzecich.

§ 5. Zmiana danych
1. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych masz prawo do dostępu do swoich danych, ich poprawienia, usunięcia danych oraz prawo sprzeciwu w przypadkach wymienionych w ww. ustawie.
2. Jeżeli Twoje dane osobowe ulegną zmianie powinieneś/powinnaś je zaktualizować w zakładce „Ustawienia konta” lub powiadomić nas o tej zmianie telefonicznie, listownie na adres siedziby firmy lub mailowo na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

§ 6. Kwestie techniczne oraz HTTP Cookie (ciasteczko)
1. W Serwisie wykorzystywane jest HTTP Cookie – ciasteczko.
2. HTTP Cookie jest używane do podtrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, do celów statystycznych oraz celów związanych z ulepszaniem Serwisu.
3. HTTP Cookie zawiera dane służące do identyfikacji zalogowanego Użytkownika.
4. HTTP Cookie nie zawiera danych osobowych.

§ 7. Zmiany w polityce prywatności
1. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany niniejszej polityki prywatności.
2. Zmiany będą publikowane na tej stronie.

§ 8. Postanowienia dodatkowe
Treści zamieszczane w komentarzach do artykułów zamieszczonych w Serwisie nie zawsze są zgodne z naszymi poglądami. Każdy Autor ma suwerenne prawo do umieszczania własnych opinii w swoich publikacjach i jest z tego tytułu odpowiedzialny osobiście.

§ 9. Kontakt
Jeśli masz jakieś pytania dotyczące niniejszej polityki prywatności lub ochrony Twoich danych, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 502 27 33 32 lub mailowo na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Reklama

wandoo pożyczka chwilówka

Reklama

feniko200

Informacja z BIK

Ostatnie komentarze

Szukaj

Powered by JS Network Solutions